Disclaimer

Aansprakelijkheid

Deze site van Truvion Holding B.V. (www.truvionhealthcare.com) is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie op deze site. Truvion Holding B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen derhalve geen rechten worden ontleend. De op deze site opgenomen medische informatie is niet bedoeld als medisch advies en kan derhalve niet in de plaats worden gesteld van een persoonlijk medisch advies van bijvoorbeeld een arts of apotheker. Deze site bevat links naar andere internetsites. Truvion Holding B.V. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de beschikbaarheid, de inhoud van de informatie op, of voor de gevolgen van het gebruik van aan deze site gelinkte internetsites van derden.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Truvion Holding B.V. worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Privacy beleid
In dit privacybeleid wordt beschreven hoe Truvion Holding B.V. omgaat met uw persoonsgegevens.

Algemeen
Wij kunnen dit privacybeleid te allen tijde aanpassen. De aanpassingen zullen direct van kracht worden. Het is dan ook aan te raden om dit beleid regelmatig te raadplegen. Voor vragen over dit privacybeleid kunt u terecht bij: info@truvionhealthcare.com.