Truvion Healthcare is een familiebedrijf dat er in gelooft dat je pas echt een patiënt of consument kan helpen met zijn of haar gezondheidsprobleem door verder te kijken dan alleen het product. Door de patiënt of consument centraal te zetten in alles wat we doen, kunnen wij pas echt een verschil maken door ze (sneller) beter, fitter, gezonder en uiteindelijk gelukkiger te maken.

 

Healthcare

Producten, diensten en concepten nét even anders.

Truvion Healthcare stijlelement

 

Innovatief

Nieuwe oplossingen binnen healthcare.

 

Persoonlijk

Patiënt en consument centraal in alle activiteiten.

Stijlelement in hartvorm van Truvion Healthcare dat staat voor persoonlijke aandacht

Tijd om het anders te gaan doen.
Healthcare moet weer georganiseerd worden rondom de echte behoefte van de patiënt of consument. Door het combineren van healthcare producten en diensten werken wij aan concepten specifiek voor de individuele patiënt of consument, net even anders. Truvion Healthcare is actief in de BeNeLux met onze vestigingen in Nederland en België.

Vandaag zijn wij actief binnen…

Gastro-entrologie
Reumatologie
Zelfzorgproducten
Vitrivian man

 

Vitruviusman

Truvion is een afgeleide van de bekende Vitruviusman, getekend door Leonardo da Vinci. De Vitruviusman is het symbool van het humanisme, met de mens als middelpunt van het heelal. De naam is een samenstelling van ‘(Vi)truvius’ en ‘solution’. We zetten niet alleen de patiënt en consument centraal maar bieden hen ook oplossingen door middel van onze producten en diensten. 

Heb je een vraag over onze producten? Of ben je benieuwd wat Truvion voor jouw organisatie zou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder.